DOS doet weer mee aan de Grote Clubactie!

logo
De verkoop van loten voor de Grote Clubactie is vandaag 16 september gestart! Zoals elk jaar doet DOS ook dit jaar weer mee clubactie. Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de club! Er zijn natuurlijk weer fantastische prijzen te winnen! Mogen we op uw steun rekenen? Namens DOS alvast hartelijk dank!

SUPERLOT
Naast de normale loten van 3 euro per stuk is er ook de mogelijkheid een superlot te kopen. Het superlot heeft een waarde van 150 euro, waarvan ook 80% naar de vereniging gaat. Bij aankoop van een superlot ontvang u een symbolisch superlot dat door beide partijen moet worden ondertekent. DOS zal op de website en Facebook een bericht plaatsen voor iedereen die een superlot koopt.

Voor alle voorwaarden klikt u op onderstaande foto’s:
IMG_6630 superlotIMG_6629 superlot

Al voor de 7de keer doet DOS mee. Vorig jaar werd er maar liefst 3.267,39 euro opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds de aanschaf van een nieuwe valmat (foto) gerealiseerd. Het hele artikel is ook te lezen op Blik op Noordwijk: https://www.blikopnoordwijk.nl/item/9725-dos-doet-weer-mee-met-de-grote-clubactie
DOS valmat aangeschaft met opbrengst Clubactie 2016

Reacties zijn gesloten.